Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten maart dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad maart

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

Om verder te gaan in het spoor van de complimentenweek willen we nu onze dankbaarheid uitspreken…

Dank je wel, vrijwilligers! De maand maart gaat van start met ‘de week van de vrijwilliger’. Graag willen we alle vrijwilligers van Den Appel en de Minder Mobielencentrale bedanken voor hun waardevolle inzet. Hun hulp, inzet, enthousiasme en gedrevenheid zijn onontbeerlijk voor onze werking. Al onze vrijwilligers zijn stuk voor stuk een onmisbaar deel van ons team! 

Dank je wel, mantelzorgers! De warmste mantel is onzichtbaar en wordt elke dag door ontelbare mantelzorgers om de schouders gehangen van ontelbare familieleden, buren of vrienden die het moeilijk hebben. Helaas blijven mantelzorgers zelf vaak ook onzichtbaar. Soms weten ze niet eens dat ze mantelzorger zijn. Beschouwen ze als normaal, als iets wat je erbij doet. Als je zo onvoorwaardelijk voor iemand klaarstaat, ben je echter onmisbaar. Graag zorgen we daarom ook voor jou! Bekijk zeker ons ondersteuningsaanbod op pagina 4.

Dank je wel, vaders! Na de vrijwilligers en de mantelzorgers willen we graag ook alle mannen in de schijnwerpers plaatsen. Deze keer hebben we de keuzes van de activiteiten in de handen gelegd van enkele mannen. Enkel de keuze van de film hebben we nog niet vastgelegd. Laat ons weten welke film je graag wil zien en misschien wordt deze dan wel vertoond. We vieren een hele week Vaderdag. Ontdek de activiteiten op pagina 6.

En dan nog dit…  in maart staan nog twee heel interessante lezingen gepland! Op maandag 12 maart gaat de lezing over kankerimmunotherapie en de laatste lezing, op maandag 26 maart, gaat over  fysische revalidatie. De lezingenreeks ‘Op Afspraak VII’ is in samenwerking met het UZA.

Blader snel het maandprogramma door, want maart heeft veel in petto! Het maandprogramma vind je in bijlage.

Tot in Den Appel?

Heb je vragen? Kom gerust even langs en we helpen je graag verder.

Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@ocmwedegem.be

Hopelijk tot binnenkort!

Ilde, centrumleider.   

 

Datum van het bericht: donderdag 01 maart 2018