Naar inhoud
  • RSS
Nieuwsoverzicht

Activiteiten april dienstencentrum Den Appel

Dit nieuwsbericht is niet actueel.
Voorblad april

Beste bezoekers en sympathisanten van het dienstencentrum,

In de maand april vieren we uiteraard Pasen en zetten we in op valpreventie en zorgen we graag voor mantelzorgers en senioren. 
 
Met een Paasmaaltijd, een smulnamiddag met muziek en een Paasontbijt voorzien we de nodige ontspanning. Kom mee genieten van al dat leuks! Nieuwsgierig? Blader snel door het maandprogramma naar pagina 4.
 
Tijd voor mantelzorgers! Graag nodigen we daarom alle mantelzorgers uit op maandag 23 april voor het mantelzorgcafé: “adempauze voor mantelzorgers”. 
 
Naar aanleiding van de week van de valpreventie nodigen we alle senioren uit voor de toneelvoorstelling ’Trap niet in de val’ en de leuke lentewandeling. 
 
En dan nog dit…  De openingsuren van het onthaal van het dienstencentrum zijn                     gewijzigd, alsook de afspraken rond het annuleren van de maaltijd. Graag lichten we dit even toe. Alle informatie is te vinden in het maandprogramma op pagina 3 en pagina 20.

Heb je vragen? Twijfel dan niet en spreek gerust één van de medewerkers van het dienstencentrum aan. Alvast bedankt voor je begrip!   

Tot in Den Appel?

Ilde, centrumleider.  

 Dienstencentrum Den Appel
Oude Godsstraat 110, 2650 Edegem -  03/450.82.61
dienstencentrum@wznedegem.be

 

Datum van het bericht: dinsdag 27 maart 2018